CSO Voluntari, debut victorios in cupele europene

[ad_1]

Dubut european victorios pentru CSO Voluntari, vicecampioana en-titre la baschet masculin, care a trecut miercuri seara, la Skopje, de echipa britanică Leicester Riders, scor 70-61 (34-33), în primul meci de la turneul preliminar al Ligii Campionilor.

„Bifăm prima victorie europeană din istoria clubului, în calificările Basketball Champions League. Mândri pentru munca nostră, pentru Voluntari, pentru România. Însă lupta continuă și noi nu vrem să ne oprim aici. Următoarea provocare – favorita turneului, Tofas Bursa, echipă de mare tradiție din Turcia”, scrie pagina de facebook a ilfovenilor.

La turneul găzduit de Skopje, până duminică, mai participă echipele TFT Skopje (Macedonia), Niners Chemnitz (Germania), în primul tur, respectiv Tofas Bursa (Turcia) şi Fribourg Olympic (Elveţia), din turul secund.

CSO Voluntari va întâlni în turul 2 echipa turca Tofas Bursa (vineri, ora 19.00, în direct pe Metropola TV), iar in cazul unei victorii va juca finala turneului, duminică. De mentionat ca doar castigatoarea acestui turneu se va califica in Liga Campionilor.

Doar câştigătoarea turneului se va califica în grupele BCL.

Articolul CSO Voluntari, debut victorios in cupele europene apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Tehnologiile digitale, poarta de dezvoltare a afacerilor romano-singaporeze
Next post #BeActive în 6. Facem sport seara în Parcul Crângași, la Săptămâna Europeană a Sportului. Alte ateliere și competiții