Actualitatea pe santierul de la Pasajul Berceni

[ad_1]

A început montarea predalelor la inelul central al pasajului și continuă această operațiune și la rampa de acces dinspre București, dar și la rampa de coborâre/urcare spre și dinspre comuna Berceni.

Irinel Ionel Scrioșteanu- secretar de stat în Ministerul Transorturilor a inspectat șantierul și precizează că montarea predalelor se realizează atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții.

*A început montajul parapetelor de tip New Jersey pe zona de delimitare a Centurii București de zona pilelor pasajului, spre Popeşti-Leordeni.

*Se lucrează la așternerea balastului pe rampa de coborâre/urcare spre și dinspre comuna Berceni, pe rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni, pe rampa de coborâre spre Popești-Leordeni și pe rampa de coborâre spre Jilava.

*Se lucrează la turnarea grinzilor de trotuar pe rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni și pe rampa de coborâre spre Jilava.

*Se lucrează la turnarea binderului pe zona de lărgire la 4 benzi a Centurii București spre Jilava.

*Se execută lucrări de stabilizare în situ și fundație de balast pe DJ 401, comuna Berceni.

*Continuă montarea lisei prefabricate pe toate zonele pasajului.

*Continuă executarea umpluturilor armate la rampa de urcare/coborâre spre și dinspre București, care este finalizată în proporție de 80%.

*Continuă executarea lucrărilor de drum pe zona comunei Berceni și pe partea dinspre București.

 *Continuă executarea lucrărilor de iluminat public pe toată zona pasajului.

 *Continuă realizarea canalizării pluviale, necesară preluării apei din zona pasajului.

„Chiar dacă furnizorii de materiale prefabricate au întârziat livrarea acestora în șantier, ducându-l într-o zonă critică din punct de vedere al termenului de finalizare, facem toate eforturile, împreună cu antreprenorul, ca darea în trafic a pasajului să nu depăşească luna decembrie a acestui an”.

Articolul Actualitatea pe santierul de la Pasajul Berceni apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Mihai Daraban: Lemnul romanesc n-ar trebui sa paraseasca tara decat sub forma de produse de mobilier
Next post 146 DE PERCHEZITII la personae banuite de evaziune fiscala, spalarea banilor, infractiuni silvice in fondul forestier national si delapidare. In Bucuresti, Ilfov si in alte 15 judete