Limbile străine pentru copii pot fi interactive și sunt acum mai ușor de învățat cu Didacto

[ad_1]

Didacto s-a desprins din Asociația Gutenberg – Organizația Studenților Vorbitori de Limba Germană, din dorința de a le oferi copiilor din România metode interactive de învățare a limbii germane prin crearea unui mediu non-formal și a unei curricule adaptată pe nevoile fiecărui copil în parte.

Am început cu un Atelier Conversațional de Limba Germană Online, oferind copiilor posibilitatea de a-și exersa abilitățile conversaționale și a-și îmbogăți vocabularul în limba germană. În cadrul acestor ateliere am abordat subiecte relevante pentru copiii mileniului III, i-am încurajat să-și expună punctul de vedere, i-am îndrumat în crearea unei gândiri critice, le-am insuflat importanța muncii în echipă dar și importanța studiului individual.

În urma succesului acestor ateliere am introdus Cursul de Limba Germană Online pe nivele de limbă, abordând limba germană în toate direcțiile – scris, citit, vorbit, ascultat – însă am păstrat același mediu non-formal, același interes de a face din învățarea limbii germane o activitate interactivă și relevantă pentru copii. Feedbackul pozitiv ne-au îndrumat spre introducerea naturală a Cursului și Atelierului de limbă Franceză și a Taberelor de vară marca Didacto.

Copiii cu vârsta între 8-14 ani au ocazia să testeze toate serviciile GRATUIT prin înscrierea la sesiunea demonstrativă dorită.

Detalii pe Reusita.

Articolul Limbile străine pentru copii pot fi interactive și sunt acum mai ușor de învățat cu Didacto apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Mesaje false in numele ANAF
Next post Celebrul Bloc Rosenthal va fi cosolidat prin fonduri PNRR