Urci, te-asezi pe scaun, te uiti pe fereastra… „Legati-va centurile, aterizam!” Curse TAROM Bucuresti-Brasov

[ad_1]

„Prima aeronavă comercială care va ateriza pe pista noului aeroport din Brașov va fi una românească, aparținând TAROM”, a declarat la începutul acestei săptămâni, Mihăiță Ursu, director general CEO al TAROM, în cadrul discuțiilor de astăzi cu președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, și cu directorul general al Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, Alexandru Anghel.

Trebuie spus că graficul consolidat al activităţilor privind deschiderea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav, convenit de către Consiliul Judeţean Braşov, împreună cu ROMATSA şi Autoritatea Aeronautică Civilă Română, prevede ca acest obiectiv să fie operaţional la jumătatea lunii iunie a anului viitor.

În cadrul întâlnirii de la sediul companiei, s-a convenit identificarea unor variante durabile pentru ca TAROM să poată opera zboruri între București și Brașov, acest lucru putând fi posibil cel mai devreme la sfârșitul anului viitor.

„TAROM urmărește cu atenție piața și se dovedește încă o dată un partener de încredere al românilor și nu numai. Putem discuta despre operarea curselor între București și Brașov și retur, asta doar dacă infrastructura viitorului aeroport o va permite, punând accent pe condiționalitatea ca între aeroport și centrul Brașovului să existe, în mod regulat, servicii integrate de transport al călătorilor, dar și disponibilitatea serviciilor de tipul rent-a-car pentru viitorii pasageri”, a mai precizat directorul general CEO al TAROM.

Cât de eficientă va fi inițiativa, câți vor prefera zborul călătoriei… de cele mai multe ori plină de peripeții… cu trenul rămâne văzut!

Foto: CJ Brașov, Facebook

Articolul Urci, te-asezi pe scaun, te uiti pe fereastra… „Legati-va centurile, aterizam!” Curse TAROM Bucuresti-Brasov apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Program gratuit de kinetoterapie pentru copii. Organizatori: Fundația Țiriac, Fundația Olimpică Română și Centrul KinetoFIT
Next post Leonardo Badea (BNR), declaratie: 30 de ani de stransa colaborare institutionala intre Banca Nationala a Romaniei si Banca Nationala a Republicii Moldova privind parteneriatele strategice