Cum purtăm corect cizmele, indiferent de sezon

Cizmele reprezintă poate cel mai interesant model de pantof pentru femei, doar că pe lângă frumusețea și grația ce le caracterizează, este important de precizat faptul că nu e tocmai simplu să știi să porți o pereche de cizme, astfel încât să ai o ținută pe care criticii vestimentari să o aprecieze și care să te reprezinte și să-ți fie confortabilă.

În viziunea multor femei, cizmele nu se potrivesc cu eleganța și multe dintre acestea sunt de părere că este absolut imposibil să construiești o ținută rafinată și delicată, pentru un eveniment special, încălțându-te astfel. Doar că este complet greșit. În fapt, cizmele pot fi purtate oricând, indiferent de anotimp, indiferent de natura evenimentului la care luăm parte. Secretul constă în a avea atitudinea potrivită, a alege cizmele potrivite și a opta pentru piese vestimentare care să pună în valoare cizma respectivă.

Iată câteva reguli de aur, dacă vrei să porți cizme oricând

1. Alege cu grijă cizmele când e cald afară

Cine nu se dă în vânt după cizme vara? Arată spectaculos, îți conferă o imagine ieșită din comun și cu siguranță nu vei trece neobservată.

Dacă vrei să porți cizme chiar și atunci când temperaturile urcă generos în termometre, trebuie să alegi cizme special confecționate pentru sezonul cald, de preferat cu perforații și din materiale naturale, care să permită pielii piciorului să respire.

2. Optează pentru piele naturală, indiferent de sezon

De altfel, e important să te orientezi spre materialele naturale și datorită durabilității de care dau dovadă cizmele confecționate astfel. În fond, nu-ți dorești să cumperi o pereche nouă în fiecare sezon, nu? Așadar, alege cizme de damă din piele naturală, de la ePieleNaturală.ro, fie că vrei să te îmbraci iarna sau vara. Materialele naturale arată elegant, profesionist și din start vei avea o imagine interesantă și care va da impresia unei atenții la detalii.

3. Optează pentru o poșetă mare, în ton cu cizmele

Ce poate completa mai bine o ținută de zi, dacă nu o poșetă care să fie în ton cu cizmele respective?

Poșetele mari, supradimensionate, sunt la modă și, conform criticilor vestimentari, vor rămâne mult timp de acum încolo în tendințe. Având această corespondență cromatică și de textură între încălțăminte și poșetă, ținuta ta va fi armonioasă și echilibrată fără niciun alt efort.

4. Cizmele pot fi purtate și seara, în unele condiții

Dacă ești invitată la un eveniment special, care îți impune o anumită prezență vestimentară elegantă, trebuie să știi că poți îndrăzni să porți cizme.

Ar fi recomandabil să te orientezi către cizmele care respectă conturul piciorului și care au un toc ascuțit, deoarece aceste elemente aduc rafinament și feminitate.

În concluzie, nu e dificil să integrezi în ținutele tale o pereche de cizme, atât vara, cât și iarna, atât în aparițiile tale de zi cu zi, cât și la evenimentele mai deosebite. Trebuie doar să ții cont de câteva reguli simple, ce-ți vor asigura reușita și te vor transforma într-o veritabilă apariție, oriunde ai păși. Prin urmare, nu uita să alegi cizme cu perforații vara, să optezi pentru piele naturală, indiferent de sezon, să porți poșete supradimensionate în ton cu cizmele și să alegi cizme cu toc subțire când mergi la un eveniment mai stilat.

Sursă foto: freepik.com

Previous post Maximizarea expunerii publicitare în spațiile comerciale
Next post Poți să ajuți mediul înconjurător foarte simplu dacă ești o persoană influentă. Trebuie doar să creezi un spațiu eco-friendly pentru angajații tăi