Maximizarea expunerii publicitare în spațiile comerciale

V-ați întrebat vreodată unde să vă plasați reclama pentru a obține cea mai mare expunere? În spațiile comerciale, cum ar fi băile, sălile de așteptare și holurile, ramele magnetice reprezintă o modalitate excelentă de a afișa reclame. Nu numai că acestea maximizează expunerea anunțului dumneavoastră, dar oferă și o modalitate eficientă și rentabilă de a vă prezenta mesajul. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre afișarea de reclame cu rame magnetice în spații comerciale.

Avantajele afișajelor cu ramă magnetică

Când vine vorba de publicitate în spații comerciale, ramele magnetice pot fi benefice atât pentru agenții de publicitate, cât și pentru cei care văd reclamele. Nu numai că oamenii care merg în aceste locuri vor fi expuși la reclame, dar cadrele magnetice facilitează și munca celor care postează reclamele! Iată câteva dintre beneficiile pe care le aduce cu sine utilizarea ramelor magnetice:

Vizibilitate ridicată pentru o expunere maximă – Ramele magnetice oferă o soluție de vizibilitate ridicată care permite potențialilor clienți și vizitatori să vadă cu ușurință reclama dumneavoastră fără a fi nevoie să le perturbe în vreun fel rutina zilnică sau mediul înconjurător! Acestea sunt plasate pe pereți sau pe tejghele într-un mod atrăgător care atrage atenția rapid și eficient, fără a fi prea intruziv sau a distrage atenția de la scopul principal al prezenței în acel loc. Acest lucru garantează o expunere maximă pentru anunțul dvs. cu o perturbare minimă!   

Soluție eficientă din punct de vedere al costurilor – Instalarea unui afișaj cu rame magnetice este relativ ieftină în comparație cu alte forme de publicitate, cum ar fi reclamele la televizor sau spoturile radio. Cu această metodă, puteți economisi bani prin faptul că nu trebuie să plătiți taxe suplimentare pentru plasarea în mass-media sau costurile de producție asociate cu alte campanii publicitare. Economiile de costuri asigurate de această metodă o fac o opțiune excelentă pentru întreprinderile care doresc o campanie publicitară prietenoasă cu bugetul, dar eficientă în a face cunoscute produsele/serviciile lor!

Instalare și schimbare ușoară – Spre deosebire de alte metode de instalare a reclamelor, cum ar fi vopsirea pe pereți sau montarea de panouri mari, instalarea unei rame magnetice de pe ramaclick.ro necesită foarte puțin efort. Tot ceea ce este necesar este pur și simplu montarea cadrelor pe zonele desemnate, fără a fi nevoie de unelte sau abilități speciale – nu este nevoie nici măcar de un instalator profesionist! În plus, datorită dimensiunilor reduse, schimbarea reclamelor este simplă și rapidă!   

Cele mai bune practici pentru instalarea cadrelor magnetice în diferite spații

Fiecare tip de spațiu are propriile cerințe atunci când vine vorba de instalarea eficientă a cadrelor magnetice; prin urmare, iată câteva bune practici adaptate special pentru fiecare tip de spațiu: 

Băi – Băile necesită o atenție deosebită atunci când se instalează rame magnetice din cauza preocupărilor legate de igienă; astfel, cea mai bună practică este să evitați plasarea lor direct deasupra chiuvetelor sau toaletelor, deoarece stropii de apă le-ar putea deteriora în timp. Alternativ, le puteți pune în schimb pe pereții din apropierea oglinzilor sau uscătoarelor de mâini. 

Săli de așteptare – Datorită faptului că persoanele care vizitează aceste locații au de obicei șederi mai lungi, este cea mai bună practică să optați pentru rame de dimensiuni mai mari, astfel încât vizitatorii să aibă suficient timp să citească orice informație furnizată înainte de a trece la o altă activitate 

Holuri – Deoarece holurile tind să fie locuri aglomerate unde oamenii vin și trec rapid, este cea mai bună practică să optați pentru rame de dimensiuni mai mici care atrag atenția instantaneu la intrare, dar nu provoacă distragerea atenției suficient de mult timp pentru a împiedica pe cineva să intre în incintă.   

Afișajele cu rame magnetice sunt o modalitate excelentă de a face publicitate în spațiile comerciale. Nu numai că maximizează expunerea prin plasamente de mare vizibilitate, dar oferă și o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor atât pentru publicitari cât și pentru vizitatorii centrului comercial! Mai mult decât atât, sunt, de asemenea, ușor de instalat, făcându-le alegerea ideală pentru oricine caută să obțină un impact maxim de la campania lor de publicitate cu efort minim!

Sursa foto: Unsplash.com

Previous post SPACELITE- ușa industrială cu valoare adăugată (P)
Next post <strong>Cum purtăm corect cizmele, indiferent de sezon</strong>