Alege să îți cumperi casa visurilor cu Prime Studios București

Femeile ambițioase și cele care țintesc mai sus nu așteaptă nimic de la nimeni ci își iau propriile decizii astfel încât să nu depindă de nimeni. Dacă și tu faci parte din această categorie și tocmai ce ai aflat că jobul tău nu mai există sau nu îți aduce câștigul meritat, află că poți să faci o schimbare majoră în viața și cariera ta.

Cu cât mai repede cu atât mai bine zice o vorbă înțeleaptă, mai ales când știi că acest lucru îți va aduce doar beneficii și independența financiară mult visată.

În rândurile de mai jos vei afla cum poți face și tu acest lucru.

Schimbă locul, schimbă și norocul în favoarea ta

Prilejul potrivit pentru o schimbare în carieră este acum mai aproape decât crezi, mai precis la Prime Studios Bucuresti. Un singur click pe pagina oficială îți poate schimba viața. A fi model de videochat înseamnă doar primul pas pentru a începe să câștigi din ce în ce mai bine apoi pentru a-ți cumpăra casa sau mașina pe care ți-o dorești.

Dacă ai fost selectată pentru interviu și mai apoi angajată, poți lua în calcul o relocare în capitală, mai ales că vei fi ajutată de către agenție să îți găsești rapid un loc unde să stai temporar. Mai apoi, cu banii câștigați ulterior te vei putea muta acolo unde vrei. Iar viața ta se va schimba din toate punctele de vedere. Îți vei putea permite lucruri la care înainte doar visai.

Se cere experiență înainte?

Din fericire acest lucru nu este obligatoriu la angajare pentru că echipa de la Prime dorește ca modelele sale să fie inițiate în cadrul studioului într-un anume fel, cât mai stilat și elegant. Asta și pentru confortul lor emoțional, ca să se poată simți ca într-o adevărată familie. Acest lucru le va face să vină cu plăcere la locul de muncă.

Limba engleză la un nivel conversațional minim este cerută ca și un criteriu de angajare dar și aceasta se poate învăța în cadrul unui training gratuit în cadrul studioului.

Toate acestea dar și suportul echipei și al colegelor te vor susține pe drumul tău spre independența financiară mai repede decât ai crezut. Cu cât te implici mai mult și petreci mai multe ore în online, cu atât mai bine vei fi răsplătită financiar, cu bonusuri și premii. Mai mult chiar poți câștiga și concursuri care au ca scop remodelarea corporală la saloane de renume.

Salariu fix dar și procente din încasări, toate doar pentru tine

Este adevărat că la secțiunea adult se câștigă mult mai bine dar nici la secțiunea non-adult, unde se poartă doar conversații cu persoane din afară, nu vei fi dezamăgită. Vei avea parte de un salariu fix, media a patru salarii minime pe economie. Apoi vei mai primi un comision de 90% din încasări în prima lună de la angajare, 80% în a doua lună și 70% în a treia lună.

În plus dacă recomanzi o prietenă vei mai primi un bonus consistent în prima lună de  angajare. Te mai așteaptă și city-break-uri special gândite pentru a te relaxa după munca depusă.

Pentru mai multe detalii accesează pagina oficială de la Prime Studios.

Contact: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Telefon: 0725 165 944

Previous post Initiative pentru binele salajenilor!
Next post Ceres Pharma preia Dacia Plant