Cum să alegi cele mai bune produse de îngrijire a pielii? Top 5 lucruri de care trebuie să ții cont

Atunci când vine vorba de alegerea celor mai bune produse de îngrijire a pielii, opțiunile sunt nenumărate. Cu atât de multe mărci, ingrediente și reclame convingătoare, este greu să știi ce să alegi. Cu toate acestea, dacă ții cont de câteva lucruri cheie, te vei putea asigura că alegi cele mai bune produse pentru  pielea ta. Iată care sunt cele 5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi produse de îngrijire a pielii!

Vezi ce trebuie să știi

  1. Identifică ce tip de piele ai

Primul pas în alegerea celor mai bune produse de îngrijire a pielii este să îți identifici tipul de piele. Tipurile de piele sunt diverse și se pot clasifica ca fiind uscate, grase, mixte sau sensibile. Fiecare tip de piele are caracteristicile sale unice, iar alegerea produselor care se adresează tipului tău specific de piele te poate ajuta să obții cele mai bune rezultate. De exemplu, dacă ai pielea sensibilă, caută produse fără parfum și hipoalergenice, care sunt delicate cu pielea. Poți opta pentru un gel de curațare pentru fața de la APRIVE, care îți va asigura o curățare în profunzime, dar și o hidratare pe măsură. Nu mai sta pe gânduri și comandă chiar acum!

  1. Verifică toate ingredientele

Al doilea lucru de care trebuie să ții cont atunci când alegi produse de îngrijire este să verifici ingredientele. Nu toate ingredientele de îngrijire a pielii sunt create la fel, iar unele pot fi dăunătoare. Evită produsele care conțin ingrediente precum sulfații, parabenii, ftalații și parfumurile sintetice, care pot irita pielea și pot provoca erupții cutanate. În schimb, optează pentru produse care conțin ingrediente naturale, pe bază de plante, care hrănesc și protejează pielea!

  1. Vezi care este reputația brandului 

Al treilea lucru pe care ar trebui să îl faci este să iei în considerare reputația brandului de la care vrei să achiziționezi produsele. Caută companii care sunt transparente în ceea ce privește ingredientele din produse, dar și procesele de fabricație. De asemenea, poți verifica recenziile online pentru a vedea ce spun alte persoane despre brand și produsele sale!

  1. Nu te lăsa păcălit de ambalaj

Al patrulea lucru este să eviți să te lași păcălit de trucurile de marketing. Nu te lăsa influențat de ambalajele sofisticate, de aprobările celebrităților sau de afirmațiile exagerate ale celor din social media. În schimb, asigură-te de ingrediente și de cum sunt create produsele!

De cele mai multe ori, firmele care doresc să vândă cât mai multe produse vor crea ambalaje plăcute ochiului și care să se potrivească cu trendurile de actualitate. Chiar dacă poate părea o misiune imposibilă, cu siguranță vei reuși!

  1. Încearcă înainte de a cumpăra

Un ultim pas, dar extrem de important este să încerci produsul. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să testezi chiar în magazin, dacă este posibil, sau chiar să cumperi o variantă mini. Multe companii de produse de îngrijire a pielii oferă versiuni de călătorie sau mostre ale produselor lor, pe care le poți încerca înainte de a îți face stocul!

În concluzie, alegerea celor mai bune produse de îngrijire a pielii nu trebuie să fie o procedură complicată. Ținând cont de aceste 5 aspecte, vei reuși cu brio să alegi ceea ce este cel mai bun pentru tine!

Sursă foto: Unsplash.com

Previous post E DE BINE: Guvernul a aprobat acordarea biletelor de tratament balnear in anul 2023 si A MAJORAT suma alocata in acest scop
Next post Cat de sigure sunt injectiile cu acid hialuronic pentru volumizarea buzelor?