Alege noile șeminee electrice inteligente cu tehnologie 3D LED de la PEFOC!

Ultimele descoperiri în materie de tehnologie și soluții inteligente menite să ne ușureze viața, au reușit să evolueze oferindu-ne astăzi posibilitatea să ne bucurăm de avantaje inimaginabile acum câțiva ani, la costuri surprinzător de mici. Un semineu decorativ electric 3D cu tehnologie LED, telecomandă și panou de control, devine astfel, una dintre cele mai la îndemână și inedite alternative de încălzire și decor.

Aceste modele speciale reușesc să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, venind în întâmpinarea dorințelor clienților de a reproduce cat se poate de fidel, eleganța, confortul și atmosfera tipică pentru un șemineu pe lemne tradițional, în confortul locuinței proprii, la casă sau într-un apartament la bloc, unde spațiul redus n-ar putea să permită în mod obișnuit o astfel de soluție de încălzire și design.

Specialiștii sibieni de la PEFOC.ro își doresc pentru fiecare client în parte, să reușească să economisească bani și în același timp să se bucure de designul surprinzător al acestor șeminee prevăzute cu tehnologie 3D LED încorporată, ce garantează reducerea considerabilă a consumului de energie. Pe scurt, orice șemineu electric 3D ai alege din stocul propriu Pefoc, beneficiezi de o ambianță plăcută care are rolul de a conferi personalitate locului tău special din casă, fără să încarci factura de curent.

Mai mult, încălzirea cu termostat și afișajul numeric al temperaturii, garantează control total celui care operează șemineul. Spre deosebire de focarele clasice pe lemne, șemineele electrice beneficiază de avantajul că nu necesită utilizarea unui cos de fum, putând fi folosite și doar în scop decorativ, cu sau fără căldură, în funcție de preferințe și anotimp.

Cele peste o sută de combinații diferite și efecte speciale ale flăcărilor, îți vor permite să-ți setezi ambianța pe care ți-o dorești, în funcție de preferințele și starea în care te afli. Un alt aspect important, cu rol de siguranță și confort de aceasta dată, îl constituie timer-ul prin intermediul căruia poți opri focul automat, exact la momentul dorit de tine.

Toate opțiunile și întreaga configurație de setări disponibile la un șemineu electric sunt proiectate pe un ecran cu afișaj digital special, care se aprinde și se stinge după 5 secunde. Așa cum menționăm la începutul articolului, șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permit reglajul complet în funcție de preferințele fiecăruia.

Calitatea și siguranța universului termic poartă numele PEFOC – o afacere 100% românească cu sediul central în Sibiu și parteneri oficiali în toată țara. În plus, www.pefoc.ro este casa unuia dintre cele mai mari magazine online de șeminee din România.

Vei avea acces la un stoc de peste 9000 de șeminee și accesorii la prețuri avantajoase: de la șeminee pe lemne, șeminee pe gaz, termoșeminee pe peleți care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei și până la clasica soba pe lemne cu aspect rustic sau modern, încălzitoare de exterior, coșuri de fum profesionale, burlane și multe alte materiale și accesorii pentru construcția șemineului perfect.

Datorită echipelor de montaj formate din profesioniști desăvârșiți, anual sunt executate aproximativ 200 de modele de șemineu și coșuri de fum, pe întreg teritoriul țării, folosindu-se doar materiale de calitate pentru care se asigură garanție extinsă și transport gratuit în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Previous post Lucrezi într-un domeniu în care creativitatea este una dintre calitățile de bază? Află cum poți antrena această abilitate, pentru a fi capabil să generezi constant idei noi 
Next post Idei de cadouri pentru casă nouă