Vrei un mic dejun rapid, gustos și sățios? Vezi aici cele mai bune sugestii!

Ți-ai dat seama, în sfârșit, de faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei și vrei să începi să mănânci în fiecare dimineață cele mai sănătoase și sățioase mic dejunuri? Niciodată nu e prea târziu! Într-adevăr, este extrem de important să nu sari peste această masă, fiind necesară pentru a-ți asigura energia de care ai nevoie pe parcursul zilei, până în momentul în care servești prânzul, iar vestea bună este că dacă ești pe fugă, poți să improvizezi tot felul de rețete gustoase ce îți vor ține de foame suficient timp. Din fericire, acest articol ți-a pregătit 3 idei de mese la care poți apela, ușor de preparat, pe care le vei adora, așadar, citește-l în continuare!

Iată 3 idei de rețete sănătoase pe care le poți încerca la micul dejun

1.     Lipie cu ou

Prima variantă de mic dejun, îndrăgit de foarte mulți oameni, extrem de ușor de preparat, ce are un gust fenomenal și îți ține de foame câteva ore bune după ce-l consumi, este lipia cu ou. Tot ce ai nevoie pentru asta este o lipie, două ouă, roșie, șuncă feliată și puțină cremă de brânză light, iar în câteva minute e numai bună de servit, având un gust demențial! O poți mânca acasă sau o poți lua foarte ușor la pachet, pentru a o servi la birou, în cazul în care ești pe fugă!

2.     Bol cu iaurt grecesc

În continuare, un bol cu iaurt grecesc, cereale și fructele tale preferate este o altă variantă ideală de mic dejun sățios și sănătos, care îți va oferi aportul necesar de fibre și proteine. Fiind preparat pe loc, în doar câteva minute, este perfect pentru a fi servit chiar și în zilele în care ești pe fugă. Spre exemplu, dacă vrei să ai parte de cele mai fresh ingrediente, atunci aruncă o privire asupra produselor Pronat Foil Pack de pe scufita-rosie.ro, care te vor ajuta să prepari cele mai delicioase rețete la micul dejun, nutritive și extrem de gustoase!

3.     Clătite proteice

Nu în ultimul rând, clătitele proteice se află și ele în topul preferințelor oamenilor din lumea întreagă, care țin la silueta lor și vor să urmeze un stil de viață sănătos. Din nou, e nevoie de doar câteva ingrediente, mai exact banane, budincă proteică și unt de arțar, iar ca dressing poți apela la iaurt grecesc și miere, budincă proteică, banane sau orice fructe îți fac cu ochiul. Astfel, îți poți menține silueta, consumând aportul de proteine pe care trebuie să-l atingi zilnic, în timp ce te poți bucura cu adevărat de deserturi delicioase, dar și foarte sănătoase, menite să te ajute să-ți atingi obiectivul.

În concluzie, dacă vrei să bucuri din plin de micul dejun, să-l consumi cu plăcere și să fie suficient de sățios cât să-ți asigure energia de care ai nevoie ca să-ți desfășori activitățile zilnice, ține cont de rețetele prezentate mai sus și vei observa singur/ă diferența!

Sursă foto: Pixabay.com

Previous post Detailing auto la tine acasă în 3 pași simpli
Next post Marsilia: O destinație ideală pentru un city break în Franța