Nu mai amâna! Interesează-te de spumă până nu vine iarna

Te ferești de iernile în care simți rece la picioare, în care vezi igrasie pe la colțuri și în care simți miros închis de mucegai? Preocupă-te de izolația termică a casei și interesează-te chiar acum de izolația cu spumă poliuretanică și de cine o poate aplica în casa ta.

Alege spuma poliuretanică!

Spuma poliuretanică este un material cu caracteristici excelente de termoizolare, dar și de hidroizolare și chiar fonoizolare. Pe parcursul ultimilor ani a ajuns în topul materialelor alese pentru izolația locuinței, datorită unui coeficient extrem de bun legat de păstrarea căldurii la interior, datorită caracterului său ecologic, durabilității sale mari și ușurinței în aplicare – acestea fiind doar câteva dintre motive.

Alege:

fie aștepți să vină iarna pentru a întâmpina aceleași și aceleași probleme, fie schimbi izolația casei, probabil veche sau prost aplicată, cu poate cea mai bună izolație de pe piață.

Când te gândești la izolația termică, trebuie să elimini din minte clasica vată minerală și binecunoscutul polistiren pentru a putea descoperi noi abordări și noi avantaje, redate toate de spumă, materialul-minune în izolații. Află totuși că nu poți tu însuți să îți izolezi casa cu spumă, fiindcă nu ai aparatul de pulverizare necesar și nici nu poți fi atent la toate detaliile precum pot fi cei de la o firmă de izolații specializată în spumă.

Alege firma de izolații Isoterm!

Isoterm este o astfel de firmă specializată, formată din oameni care cunosc ca în palmă spuma, fiind specializați exact pe acest material izolator deci cunoscându-i în amănunt caracteristicile, beneficiile, condițiile de aplicare și comportamentul. Nu doar că știu, ci și împărtășesc cunoștințele cu publicul lor prin intermediul site-ului, unde publică informații detaliate dar pe înțelesul tuturor, contracarând cu cifre inclusiv zvonuri legate de neajunsurile materialului.

Unde ai mai pomenit să îți izolezi casa fără să fie nevoie de cadre de susținere a izolației sau de dibluri de fixare? Numai la spumă – fiindcă aceasta se aplică direct prin pulverizare, aderând la suprafața de izolat (pregătită în prealabil: uscată și curățată). Aceasta expandează și rămâne așa zeci și zeci de ani, fără să se fărâmițeze, să se lase, să emane gaze toxice sau să își piardă din calități. Unde ai mai auzit de economie la energie de peste 30% doar pentru că ți-ai izolat casa cu spumă?

Izolații spumă, o investiție bună!

Spuma poliuretanică are un cost comparabil cu cel al celorlalte materiale pentru varianta ei cu celulă deschisă și un cost mai mare dar pentru varianta de 5 ori mai densă, deci mult mai eficientă, fără comparație. Este indicat să privești cheltuiala cu izolația din spumă ca pe o investiție pentru a înțelege corect paragraful de mai jos.

Poți investi acum în varianta cu celulă închisă a spumei și îți vei recupera cheltuiala în primii ani – timp în care te bucuri de confort termic sporit – după care rămâi cu același confort termic dar și cu bani mai mulți în cont, cu bugetul casei protejat. Vrei aceste beneficii? Atunci nu mai amâna!

Previous post Cele mai bune practici de optimizare a conținutului pentru a obține rezultate remarcabile în digital marketing
Next post Cumpărături cu gust: Cele cinci elemente vestimentare de lux pe care le poți achiziționa pentru soțul tău