Minighid pentru cererea în căsătorie. PATRU pași esențiali pentru pregătirea momentului cel mare

Te-ai gândit că este momentul să faci pasul cel mare în relația amoroasă? Există câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare, înainte de a pune „marea întrebare”. Acțiunea implică mai mulți pași, pentru ca totul să decurgă conform planului cererii în căsătorie. În primul rând, trebuie să alegi bijuteria perfectă, apoi cadrul în care va avea loc cererea și, în cele din urmă, momentul în sine. În cele ce urmează, vei descoperi un minighid pentru cererea în căsătorie.

Iată pașii importanți peste care să nu treci cu vederea, atunci când te pregătești să îți ceri partenera de soție:

  • Înainte de a pune la punct toate celelalte elemente esențiale cererii în căsătorie, trebuie să alegi bijuteria perfectă pentru partenera ta. Trebuie să cunoști mărimea potrivită, iar pentru a nu-și da seama că urmează acest moment, poți să împrumuți unul dintre inelele pe care le are deja și să achiziționezi bijuteria în funcție de dimensiunea pe care o are inelul respectiv. Există o multitudine de modele dintre care ai putea alege, iar dacă dorești să faci o alegere specială, atunci poți opta pentru unul dintre aceste inele de logodnă din aur de la B&B Shop – poți alege în funcție de pietrele pe care să le aibă bijuteria, culoarea metalului, tematică sau chiar model. Odată achiziționat inelul de logodnă, trebuie să te pregătești de punerea în scenă a momentului!
  • Cel de-al doilea pas îl reprezintă căutarea locației unde să aibă loc cererea în căsătorie. Poți merge pe un plan clasic, și anume o cerere în căsătorie la un restaurant sau în public, într-un city break. De exemplu, Franța sau Spania sunt printre locațiile preferate pentru cereri. Ori, dacă vrei o cerere la înălțime, poți opta pentru plimbarea cu balonul cu aer cald sau, de ce nu, chiar pe un stadion.
  • Odată achiziționată bijuteria și stabilirea locației în care va avea loc cererea în căsătorie, ai putea să îți informezi familia de acest moment și chiar prietenii, mai ales în condițiile în care consideri că vei avea nevoie de ajutor din partea lor. De exemplu, pentru a rămâne o amintire frumoasă, unul dintre prietenii tăi poate filma întregul moment, însă fără să știe partenera ta ce urmează să faci. Asigură-te că nu te vei da de gol în fața ei, mai ales dacă îți dorești ca totul să fie o reală surpriză.
  • Nu în ultimul rând, trebuie să simți care va fi momentul în care să faci pasul cel mare. De exemplu, dacă vă aflați la masă, într-un restaurant, și nu știi exact momentul în care să faci cererea în căsătorie, cere-le ajutorul celorlalte persoane care au ieșit în oraș, cu voi. Practic, poți crea o „diversiune” cu ceilalți și, apoi, să îți iei inima în dinți și să pui „marea întrebare”.

Nu îți mai rămâne decât să ai un pic de curaj, pentru acest moment. Să lași emoțiile la o parte și să îi spui persoanei iubite ce simți. Cererea în căsătorie poate să aibă loc în orice locație îți dorești sau în cea despre care crezi că vă trezește amintiri frumoase amândurora. Nu uita să ai bijuteria într-o cutiuță specială sau chiar în mijlocul unui buchet cu flori, în momentul în care vei îngenunchea în fața iubitei tale.

Sursă foto: Pexels.com

Previous post Cum poți transforma orice prezentare într-un magnet pentru clienți
Next post Idei de design în trend pentru a obține o casă de vacanță de vis