Fă cunoștință cu renumitele sobe, șeminee și coșuri de fum de la Sibiu!

Construcția unui semineu pe lemne, a unei sobe sau centrale cu lemne, presupune și expertiza unei echipe de meseriași profesioniști, hornari autorizați sau profesioniști cu experiență dovedită în domeniu, care să îți furnizeze servicii de calitate, sigure și mai ales, durabile. Indiferent de tipul sau componentele care intră în structura soluției alternative de încălzire trebuie să vă asigurați că acestea sunt performante, sigure și de calitate verificată.

Un aspect important pentru siguranța căminului tău, o reprezintă calitatea coșului de fum. Este obligatoriu să te asiguri că evacuarea gazelor generate în urma arderii combustibilului se va face corect, siguranță pe care o vei putea obține doar dacă serviciile la care apelați (instalare, curățare, întreținere) vor fi executate tot de către profesioniști. Și pentru că este una dintre cele mai importante piese ale sistemului termic, coșul de fum trebuie să fie foarte bine construit și racordat în siguranță la sursa de căldură.

Construcția șemineelor și instalarea coșurilor de fum trebuie făcută cu responsabilitate și în deplină siguranță pentru integritatea locuinței și sănătatea familiei tale. În caz contrar, te vei pune în situația inutilă de a risca pierderea bunurilor tale, și în cele mai negre scenarii, chiar viața persoanelor dragi.

Universul soluțiilor alternative a evoluat constant de-a lungul vremii, căpătând proporții fascinante care promit o sumedenie de beneficii, atât funcționale, cât și estetice, mai ales când ne referim la modelele de semineu electric incorporabil sau cele decorative pe bază de combustibil bio. Tocmai de aceea, specialiștii sibieni de la PEFOC, companie cu renume și peste 20 ani de experiență în comercializarea și montaj, ne recomandă să nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitatea sursei termice, a coșurilor de fum și a serviciilor de montaj

Atenție la cine apelați – nu toți meseriașii sunt de încredere sau profesioniști. În acest articol îți prezentăm o echipă de meșteri calificați și cu experiență. Echipa PEFOC și partenerii lor de încredere din întreaga țară, vă vor oferi servicii prompte și de calitate superioară. Așadar, indiferent de județul în care vă aflați, vă veți putea bucura de produse și servicii cu adevărat profesionale.

Pentru cei mai pretențioși, echipa de meseriași se ocupă de construcția și instalarea modeleleor puternice de termosemineu pe lemne sau a șemineelor pe gaz, care se bucură în ultima perioadă, de o popularitate în continuă creștere printre clienți. Cu reglaj prin telecomandă, aceste modele nu necesită curățare, însă implică o responsabilitate mare în etapele de montaj, astfel, vei avea nevoie de ajutor profesionist pentru montajul și punerea în funcțiune, fără nici un fel de risc.

Reușita lucrărilor de construcție este garantată de finisajele realizate cu materiale premium: plăci din silicat de calciu, plăci de vermiculită, adezivi și mortare refractare termorezistente și ignifuge – dedicate special sistemului termic și procesului de izolare și finalizare a construcțiilor, în condiții optime de siguranță și funcționalitate. Alegerea, instalarea și punerea în funcțiune a unui șemineu, necesită așadar, întregul suport și expertiza unor profesioniști desăvârșiți. Meșterii PEFOC beneficiază de toate calificările și experiența necesare domeniului termic, fiind instruiți periodic la traininguri și cursuri de specialitate susținute, atât în țară, cât și în țări cu o tradiție recunoscută precum, Germania, Cehia sau Polonia. Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” firma sibiană este printre singurele companii de specialitate din România, capabile să furnizeze din stocul propriu, produse, soluții complete și toate materiale specifice universului termic. În plus, echipele de montaj profesional PEFOC sunt disponibile oriunde în țară, deplasându-se acolo unde este nevoie sau punând în contact clientul, cu alte echipe de parteneri sau colaboratori locali de încreder

Previous post Care sunt beneficiile unei zile la spa?
Next post De ce să alegi o firmă specializată în servicii DDD ?