Șemineul tău de vis la un singur click distanță cu livrare gratuită oriunde în țară!

De mai bine de 20 de ani, echipa meșterilor PEFOC oferă căldura și confortul sublim pentru cât mai multe case din România. Astăzi, meșteriii sibieni ne propun un univers complet de produse, accesorii și servicii – cam tot ceea ce este nevoie pentru sistemul termic al casei, începând de la focarele premium de șeminee pe lemne, sobe noi cu aspect rustic sau modern, coșuri de fum profesionale, materiale de construcții, izolatie semineu, elemente și accesorii pentru finisaje și până la șeminee de exterior sau modele inedite de grătare de grădină zidite din cărămidă.

Acum ai posibilitatea unică de a alege calitatea cu adevărat premium la prețuri pentru fiecare portofel, dintr-o ofertă completă de focare de șemineu, disponibile din magazinul on-line wwwpefoc.ro sau direct de la partenerii locali și meseriașii dedicați domeniului termic din județ. Așadar, faceți cunoștință cu un nou nivel al confortului absolut, apelând la o firmă serioasă formată din profesioniști adevărați pentru care, această meserie nu mai are nici un fel de secrete!  

În acest artiol îți propunem să arunci o privire peste cele mai cunoscute tipuri de focare folosite la șeminee ce pot fi comandate online, direct la tine acasă, cu transport gratuit și livrare rapidă în maximum 48 de ore.

Focarele de șemineu STANDARD

Unele dintre cele mai îndrăgite focare cu prețuri accesibile sunt Focarele Standard economice. Sunt realizate din fontă sau oțel cu șamotă la interior, beneficiază de o sumedenie de posibilități de configurare, precum: focare cu sticlă simplă sau dublă, cu deschidere standard sau cu deschidere verticală tip lift, cu 2 sau 3 laturi de sticlă, precum și cu multe alte opțiuni funcționale sau estetice.

Acest tip de focar îți oferă posibilitatea să îți proiectezi propriul șemineu de vis, alegându-ți singur modelul, dar și să afli costurile finale din timp, astfel încât să știi exact câți bani va trebui să cheltuiești, încă de la începutul proiectului! Fabricate din fontă turnată sau oțel cu șamotă, focarele standard se remarcă prin rezistență și durabilitate.

Focare din gama PRO

Focarele din gama PRO sunt echilibrul pe care îl cauți, fiind proiectate cu accent pe performanță și atenție sporită la detalii. Practic vorbim despre un upgrade la focarele standard în ceea ce privește calitatea șamotei interioare, proprietățile de acumulare și recuperare de căldură, a calității materialelor și sticlei, a mânerelor, culisarea ușilor, a ramelor de rezistență și pieselor de îmbinare.

Acest tip de focar se bucură de o ardere ecologică și mai curată, comparativ cu un focar standard. Procesul termic se desfășoară pe vatra incintei, obținând astfel o ardere cât mai completă și reziduuri scăzute de cenușă. Datorită faptului că focarele din gama PRO sunt dotate cu sistem de triplă combustie, le fac ECO-friendly și dispun de etanșeitate maximă, ceea ce presupune că energia termică obținută din lemn va fi exploatată la maximum, în beneficiul confortului total al fiecărui client!

Focare PREMIUM

Din această categorie specială destinată clienților mai pretențioși, fac parte șemineele premium marca HOXTER care sunt și cele mai calitative produse din catalogul PEFOC, recunoscute la nivel mondial pentru randamentul lor superior. Realizate cu atenție deosebită la detalii, atât pe partea de design, cât mai ales pe partea funcțională, acest tip de focare de lux sunt ideale pentru construcții de șeminee ultra-moderne, pe colț sau cu linii minimaliste.

Focarele de șemineu Hoxter reprezintă produse etalon în ceea ce privește încălzirea cu aer cald sau apă. Șemineele de lux funcționează perfect în sisteme de construcție cu masă de acumulare sau întoarcere de fum și pot fi montate în sisteme de convecție unde avem posibilitatea de a distribui agentul termic acumulat și spre alte încăperi sau într-un boiler pentru apă caldă.

Dispozitive etanșe, acestea răspund la cea mai mică acționare a clapetei de tiraj, demonstrând că sunt produse premium. Siguranța și confortul în utilizare, nu sunt afectate de temperatura înaltă din incintă deoarece, elementele de control sunt prevăzute să se răcească în timpul funcționării. De asemenea, sistemul de combustie cu perdea de aer este creat pentru a conduce fluxul de aer de-a lungul sticlei șemineului pentru realizarea procesului pirolitic. În plus, arderea lemnului direct pe vatră, oferă avantajul că reziduurile de cenușă produse, se apropie de zero!

Așadar, oricare ar fi alegerea ta, PEFOC îți va livra doar soluții și servicii de calitate verificată actualizate constant în portofoliul de produse care respectă cele mai înalte standarde europene. Oferim livrare gratuită și rapidă cu produse direct din stocul propriu, montaj profesional la cerere, consultanță telefonică, dar mai ales, garanția lucrului bine făcut de peste două decenii. De aceea www.pefoc.ro este casa pentru șeminee clasice sau moderne, termoșeminee, sobe, sisteme profesionale de cos de fum inox sau din ceramică, alături de toate materialele de construcții și consumabilele proiectul tău termic!

Previous post Aparatul mamograf – Importanța diagnosticului precoce al cancerului de sân
Next post Inovație în producția de mobilier la comandă: Beneficiile unui program 3D de proiectare mobilă