Gătim cu Andreea Marin –  Îndrăgita vedetă de televiziune ne dezvăluie ce tip de grătar folosește pentru răsfățul familiei și prietenilor

Îndrăgita vedetă de televiziune, Andreea Marin, și-a propus să petreacă alături de familie și prietenii dragi, momente de bună dispoziție în grădina și pe terasa din spatele casei sale. Și tocmai de aceea, și-a ales renumitul model din gama de gratare de gradina americane Big Green Egg –  un dispozitiv revoluționar pentru gătitul în aer liber a tuturor preparatelor culinare, indiferent dacă vorbim despre diferite tipuri de carne sau legume pe grill.

După prima sesiune de gătit pe noul grătar, vedeta ne-a mărturisit că „Îmi pare rău că nu s-a inventat încă, o formă de transmitere a miresmei grătarului prin TV!”. Ceramica ce învelește EGG-ul la interior, cărbunii speciali din esența lemnoasă și reglajul precis al temperaturii, dau aroma și acea savoare specială, bucatelor pregătite pe grill! Andreea s-a declarat super încântată de ceea ce „poate” grătarul ceramic pe cărbuni Big Green Egg!

“Uitați-vă ce nebunie frumoasă e aici! Trebuie să recunosc, datorită lemnului de esență tare, există o aromă specială care pătrunde în aceste preparate, o bunătate! Singurul lucru pe care trebuie să îl rețineți este că, e cel mai bun grătar! Este și economic în același timp, arată și bine – e un model vintage și e mai mult decât potrivit pentru un picnic, pentru o seara sau o după amiază în grădină, cu familia.

Este incredibil cât de bine lucrează acest grătar pe care l-am găsit în oferta de la Pefoc – știți voi, locul acela unde găsești tot felul de modele de șeminee, gratare pe gaz și multe alte minunății … o plăcere! Noi am ales mărimea medie, suficientă pentru atunci când ne vine familia acasă, ne vin prietenii și vrem să facem un grătar adevărat.”

Ce e atât de special la grătarul care a impresionat-o pe Andreea Marin?

Calitate Premium – Produs în SUA încă de la începutul anilor ’70, Big Green Egg este apreciat în toată lumea datorită combinației de tehnologii împrumutate de la NASA în ceea ce privește structura învelișului ceramic, același ca și cel folosit pe fuselajul navetelor spațiale. Toate materialele, ceramica din interior, învelișul exterior, elementele de îmbinare, grill-ul, vatra din bază, ușile de admisie sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la temperaturi extreme și durabile în timp!

Utilizare Facilă – Folosind acest grătar vei redescoperi plăcerea de a găti în aer liber, fără teama de a arde mâncarea. Cu Big Green Egg nu prea ai cum să compromiți preparatele, pentru că acest grătar este intuitiv și foarte simplu de folosit. De asemenea, controlul și reglajul precis asupra temperaturii, te vor ajuta să nu arzi bucatele de pe grill, să le gătești impecabil, păstrându-le suculența și punându-le în valoare, savoarea!

Versatilitate –  Cu ajutorul unui astfel de grătar ceramic profesional, poți găti aproape orice, într-un timp foarte scurt: cărnuri, legume, pizza, pâine de casa, prăjituri etc. Toate preparatele vor ieși super delicioase, aromate și… sănătoase!

Ușor de asamblat și de întreținut –  Pe lângă faptul că se folosește ușor, un EGG se și montează rapid și facil! Instrucțiunile care vin în pachetul produsului, te ajută să-l asamblezi corect. Întreținerea este la îndemâna oricui, grație accesoriilor de curățare Big Green Egg, care îți vor face viața mai simplă atunci când vei folosi acest dispozitiv revoluționar de gătit!

Opțiuni de accesorizare nelimitate – Odată intrat în comunitatea Big Green Egg, te vei bucura de ce poate oferi acest grătar minune și nu te vei opri doar la atât! Vei dori să îți accesorizezi EGG-ul la maximum, ca să-ți ușurezi munca și să creezi adevărate delicii culinare! Astfel, ai la dispoziție tot felul de accesorii, ustensile, cărbuni, plăci ceramice și mobilier dedicat aspectuosului tău grătar american!

Așadar, dacă și tu vrei să gătești ca un veritabil masterchef, intră pe site-ul www.pefoc.ro și comandă-ți Big Green Egg-ul tău preferat. Ai la dispoziție o serie variată de modele și dimensiuni diferite – de la mici la mari, sau până la modele de grătare Weber grill, perfecte pentru întreaga ta gașcă de prieteni sau pentru un eveniment privat în grădina casei tale. Pe lângă modelele de grătare de exterior, meșterii sibieni de la PEFOC îți oferă și o gamă completă de șeminee pe lemne, șeminee pe gaz, sobe noi cu aspect rustic, coșuri de fum, șeminee electrice, alături de multe alte dispozitive termice, materiale și accesorii de calitate premium.

Previous post Dezvoltarea unei strategii valabile și în 2024
Next post PATRU idei inedite prin care să îți surprinzi partenerul și să vă creați amintiri de neuitat