Sobele noi cu aspect rustic de la PEFOC recuceresc casele românilor de pretutindeni!

În universul încălzirii și amenajărilor interioare, și-a făcut loc un nou trend printre clienții care caută combinația perfectă dintre funcționalitate și design-ul unic! Decât să dai o grămadă de bani pe achiziția unei sobe de care nici măcar nu ești sigur că mai funcționează în parametri optimi de randament și confort, mai bine mergi la sigur și alege alternativa perfectă la sobele vechi din fontă sau teracotă.

Noua gamă de sobe șemineu din oferta PEFOC – echipă 100% românească de profesioniști serioși cu peste două decenii de activitate pe piața termicelor premium de la noi din țară – propune modele de sobe deosebite cu linii moderne sau modele cu design rustic ce imită patina timpului regăsită la sobele vechi din casa caldă a bunicilor în care ne petreceam cu atât de mult drag, neuitatele vacanțe de iarnă.

În epoca vitezei și a tehnologiei în care totul tinde spre modern și minimalism, alege să combini din punct de vedere decorativ, designul rustic de demult, cu funcționalitatea și cele mai noi tehnologii în materie de soluții termice alternative! 

Design-ul special și dimensiunile de la cele mai mici și până la cele mai impunătoare, permit amplasarea acestora în orice tip de încăpere. În plus, sobele ale căror pereți sunt construiți din fontă refractară de înaltă calitate (clasa 200), cu o grosime minimă de 8 mm, facilitează utilizarea maximă a căldurii și garantează o durată mare de viață. Aplicarea sistemului de curățare a sticlei menține sticla focarului permanent curată, ceea ce înseamnă că oferă mereu o priveliște frumoasă a flăcării și ușurează munca de întreținere a sobei șemineu.

O astfel de sobă pe lemne specială, pe lângă faptul ca este mult mai accesibilă ca preț decât modelele premium de seminee Brasov, poate încălzi suficient o locuință de dimensiuni mici și medii daca este montată inteligent. Caracteristicile noilor sobe tip șemineu ușurează semnificativ utilizarea acestora, dar și a întreg procesului de încălzire casnică.

Dotarea cu sistem de triplă combustie a focarului facilitează arderea primară direcționată pe partea frontală a vetrei, în timp ce, arderea secundară se face cu aer proaspăt adus prin ajutorul orificiilor amplasate pe peretele din spatele camerei de ardere. Modelele cu căptușeala de șamotă plasată în interiorul camerei de combustie, asigură eficiența procesului de ardere, sticlă mai curată și menținerea căldurii pentru timp îndelungat.

Acestea sunt doar unele dintre cele mai remarcante caracteristici și posibilități de accesorizare ale sobelor de tip șemineu, transformate cu timpul în adevărate bijuterii tehnologice de către cei mai renumiți producători din industria încălzirii casnice premium, dar la costuri accesibile pentru fiecare buzunar.

În plus, în magazinul virtual www.pefoc.ro te așteaptă un stoc permanent cu peste 9000 de produse și accesorii specifice domeniului termic: șeminee clasice pe lemne, șeminee pe gaz sau sobe pe peleți, șeminee decorative electrice sau cu bioetanol, cosuri de fum, sobe moderne sau cu design rustic, alături de servicii profesionale de consiliere și montaj, menite să-ți transforme locuința într-un cămin primitor, în care domnește bunul gust și confortul termic pentru tine și familia ta!

Previous post De ce să alegi un antreprenor general specializat în construcții industriale. Rap Development pentru reușita proiectului tău
Next post Cum poți să-ți ții copilul ocupat pe parcursul zilei – Câteva activități care te vor să-l faci fericit pe cel mic