Locuiești la bloc și vrei să trăiești atmosfera unui șemineu premium? Încearcă noua gamă de șeminee electrice TAGU!

Cu ajutorul unui semineu electric vă veți putea creea un spațiu confortabil în care să vă petreceți timpul cu cei apropiați și unde, să vă bucurați de atmosfera unui foc virtual pe tot parcursul anului, cu sau fără funcția de căldură. Personalizați-vă camera după bunul plac, cu posibilitatea de a plasa în siguranță, televizorul sau tablourile preferate la câțiva centimetri de șemineu. De la modern, la clasic, montat pe perete sau tip portal, alege-ți un model  care se potrivește perfect cu decorul tău!

Meșterii sibieni în șeminee de la PEFOC, cu cele peste două decenii de expertiză în industria dispozitivelor premium de încălzire și decor, ne propun șemineele electrice ca soluții potrivite și accesibile, ideale pentru casele și încăperile de dimensiuni medii sau mici, unde vei avea ocazia să-ți petreci clipe memorabile în intimitatea familiei sau persoanei iubite.

Alegerea unui șemineu electric este o soluție convenabilă în primul rând, datorită faptului că,  nu necesită instalarea unui coș de fum sau al unui sistem de ventilație, modelele electrice fiind soluții perfecte de încălzire și decor pentru cei care locuiesc într-un apartament la bloc, devenind o alternativă convenabilă la un șemineu tradițional sau o soba pe lemne.

Nu au nevoie de niciun tip de structură de ventilație permanentă, precum un coș de fum, și pot fi așezate în fața unui perete sau mutate în alte încăperi, după cum este necesar. Șemineul electric poate fi instalat în orice cameră a casei, fără nicio intervenție asupra construcției clădirii. După conectarea la sursa de alimentare, șemineul va funcționa instant, permițându-vă automatizarea contactului la pornire, oprire și setarea temperaturii în funcție de nevoi și preferințe.

Recomandarea de astăzi a profesioniștilor PEFOC se îndreaptă către gama de șeminee Tagu. Dispozitivele electrice TAGU se asamblează intuitiv în 30 de minute, iar ramele din lemn sunt finisate cu furniruri premium. Acestea se bucură de un design european deosebit, redat de finisajele cu furnir de înaltă calitate și culori care se potrivesc cu stilul și decorul tău. Pe lângă o funcționalitate bună din punct de vedere tehnic, producătorul a ales să nu neglijeze nici partea de design, astfel că, șemineele electrice TAGU cu focar, chiar arată wow!

Setează-ți starea de spirit în spațiul tău cu un șemineu decorativ electric cu focar TAGU. Aceste piese de înaltă tehnologie, oferă camerei o strălucire primitoare, cu flăcări LED cu aspect natural, care funcționează cu sau fără căldură pentru utilizare în toate anotimpurile. Șemineele electrice marca TAGU sunt fix ce aveți nevoie, oricare ar fi stilul vostru de viață și indiferent de designul casei sau al apartamentului.

Așadar, dacă locuiești la bloc sau într-o zonă rezidențială cu restricții, dar cu toate acestea visezi cu ochii larg deschiși la seri petrecute alături de familie în atmosfera magică redată de un șemineu tradițional pe lemne, atunci șemineele electrice din oferta sibienilor, reprezintă alternativă perfectă. În plus, pe lângă dispozitivele pe curent sau bioethanol, magazinul online www.pefoc.ro îți pune la dispoziție din stoc propriu o gamă variată de șeminee tradiționale sau modele de termosemineu pe gaz, pe lemne sau peleți, alături de servicii impecabile de montaj și livrare gratuită la domiciliu.

Previous post Îți dorești o curte de vis chiar la tine acasă? TOP 6 lucruri pe care trebuie să le faci
Next post Cum să-ți menții mașina în stare optimă pe tot parcursul anului